Het is 23 april vandaag. Dit betekent drie dingen.

 1. YALFest is vandaag!!!!!
 2. De Becky Albertalli week is voorbij 🙁
 3. DE VOORDELEN VAN ONBEANTWOORDE LIEFDE IS VANAF VANDAAG VERKRIJGBAAR

Zoals je merkt is alleen het schrijven van dit lijstje al een emotionele rollercoaster voor mij, moet je nagaan hoe het wordt om dit alles mee te maken. Ik denk dat ik een beetje ga huilen. Klein beetje maar.

Maar dat is niet waarom jullie hier zijn. Het is vandaag dag 7 van de Becky Albertalli week, en dat vieren we in stijl. Daarom kun je vandaag een gesigneerd exemplaar van Simon vs. de Verwachtingen van de Rest van de Wereld winnen!

Becky Albertalli week: Dag 1 (mijn liefde voor Becky), dag 2 (Blossom Books over Becky), dag 3 (De Voordelen recensie), dag 4 (De Voordelen Booktag), dag 5 (Simon vs. film), dag 6 (De Voordelen audioboek), dag 7 (Simon vs. Winactie)

Als je deze winactie wint krijg je een pakket opgestuurd van yours truly. Wat kan je verwachten als je het pakketje openmaakt, vraag je je af?

-Een exemplaar van Simon vs. de Verwachtingen van de Rest van de Wereld van Becky Albertalli

-Een bookplate met een handtekening van Becky Albertalli erop (Het is een officiële Simon bookplate, zie foto)

-Een dichte envelop met hierin een speciale button en stickers die je alleen van Becky kan krijgen. Ze zitten in een envelop want ze bevatten spoilers. Pas openmaken na het lezen dus!

Flamingo niet bij de prijs inbegrepen

Als je dit zo leest word je natuurlijk helemaal enthousiast, en ik hoor je al denken, “Eline, wat moet ik voor dit fantastische pakket doen?!”  Simpel.

Vertel in de reacties op welk boekpersonage jij een crush hebt, net als dat Molly continu crushes heeft in Becky’s nieuwe boek, De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde.

Is het zo makkelijk? Ja, dat is het! Je hoeft me niet te volgen of te retweeten of wat dan ook. Dat is natuurlijk altijd meer dan welkom, maar zorgt er niet voor dat je meer kans maakt. Ik zal de namen van iedereen die meedoet in een random name generator gooien, en dan komt er een winnaar uit. De winnaar maak ik de dag na het einde van de winactie bekend. Deze wedstrijd is alleen beschikbaar voor mensen die in Nederland wonen/een adres in Nederland hebben waar het naartoe gestuurd kan worden.

Deze winactie loopt tot donderdag 4 mei 23:59. Dat betekent dat de uitslag op 5 mei komt, zodat jullie bevrijd worden van de spanning of je gewonnen hebt.

Snap je hem?

Snap je hem?

Okay sorry.

Succes, iedereen! Ik kijk ernaar uit om al jullie boekcrushes te zien!

11 Comments

 1. YES YALFEST! Welke masterclass heb jij?
  Ik doe niet mee, maar ik had gewoon zin om hierop te antwoorden. 🙂
  Ik zal de vraag toch maar beantwoorden (maar ik doe niet mee, kan dat?): Scott van Wat Jij Niet Ziet/Not If I See You First van Eric Lindstrom.

 2. Saartje Ndangi

  Ik doe super graag mee ☺️ en ik heb een totale crush op gideon cross uit de crossfire boeken van sylvia day. Hoe zij altijd beschrijft hoe sexy hij is dat elke vrouw haar hoofd draait naar hem en hoe beschermend hij is naar haar toe, hij doet zelfs erge dingen zodat zij veilig is dat is zo sexy en dat hij super rijk is helpt ook haha ?

 3. Inge

  Eline, die flamingo is wel echt een dealbreaker hoor. Sjeetjemineetje zeg.

  Ik heb trouwens echt superveel bookcrushes, ik wil altijd iedereen in mijn vriendengroep hebben. Cath is mijn fangirl, Molly mijn zielsverwant, Cress & Cammie mijn superspy accomplices, Hermione mijn bae en dan mis ik er nog zoveel dat ik ga huilen. Also, ik heb iets met prinsen. Prins Kai en Prins Maxon vond ik echt té cute.

  En oeeeeh, mag ik stiekem meedoen voor mijn nichtje? <3

 4. Anouk

  Aah wat een leuke winactie! Ik heb de voordelen van onbeantwoorde liefde gekocht op yalfest, maar simon vs. heb ik nog niet. Mijn fav crush is zo moeilijk want ik heb er zoveel, help. Maar ik denk dat ik ga voor Maxon uit de Selectie serie, of Jest van Harteloos. Maar Rhysand is ook geweldig en ik heb echt last van keuzestress. Help.

 5. Oh Yeah! Door yalfest had ik deze post dus helemaal gemist eventjes, maar wat was het gaaaaaaaf! Hapjes, dansjes, auteurs… het was helemaal geweldig. Maar om dus even terug te komen op die geweldige winactie van jou… ik wil dus suuuuuper graag mee doen, want ik wil Simon al een lange tijd (alleen kan nooit zo goed kiezen voor de kleur, haha, dus dit is in dat opzicht al handig). En zeker nu ik De voordelen van onbeantwoorde liefde heb, MOET Simon vs er ook bij.

  Om dan dus even je vraag te beantwoorden… Die crush daar hoef ik niet lang over na te denken. Maxon aaaaaalllll the way <3 Zijn humor ligt me precies, hij is romantisch en een echte gentleman. Hij gaat door het vuur voor de mensen waar hij van houdt, maar naast een stoere vent, is het eigenlijk ook een kwetsbaar jongetje. Telkens als ik het boek weer lees krijg ik de neiging hem een knuffel te geven en te proberen zijn hele wereld weer goed te maken. En met 'm te trouwen natuurlijk…

  Tot zover. Geniet van je dag Eline!

 6. Mijn boekencrush is onder andere Rhysand van de Acotar/Acomaf-serie en Rowan van de Throne of Glass-serie. Maar ook Ash van de Iron fey serie en Damon van The Vampire Diaries zijn hartstikke leuk ?
  I just love fictional boyfriends.

 7. Hoi Eline! YALfest was zo ontzettend gaaf, het was mijn eerste ‘echte’ YA-event en ik hou echt van de hele community. Hoeveel spontane gesprekken ik niet heb gehad met mensen die ik niet ken… Zo leuk!

  Wat een leuke winactie ook! Ik moet bekennen dat ik Simon nog nooit heb gelezen en ik schaam me diep. Het lijkt me wel een boek voor mij en daarom doe ik ook graag mee met je winactie.

  Het is wel een lastige vraag, want op welk mannelijk personage heb ik géén crush? Als ik echt in de mood ben, kan ik op elk fictief personage verliefd worden. Omdat ik toch een antwoord moet geven, geef ik hier een lijstje van mijn meest geliefde book boyfriends:
  – Simon van the Mortal Instruments: ik hou echt van die nerdy, clumsy jongens, waar Simon er een van is. Ik heb hem in mijn hart gesloten en ik kom nooit meer van hem af denk ik. In de film van City of Bones vind ik Robert Sheehan ook perfect gecast: die krullen en die dromerige blauwe ogen… zucht… *zwijmel*
  – Fred & George van Harry Potter. Dit zouden toch perfecte vriendjes zijn in het echte leven? Ze maken je aan het lachen, ze zijn knap en vooral ook ambitieus, wat ik een superaantrekkelijke eigenschap vind. Daarnaast komt er ook een ontzettend leuke schoonfamilie bij kijken. Alleen maar voordelen toch?! (See what I did there?)
  – Een standaard antwoord maar wie kan er omheen: Rhysand van ACOTAR/ACOMAF. Zo. Sexy. Vooral ACOMAF moest ik een aantal keer wegleggen, het was zo steamy dat ik mezelf even wat coole lucht moest toe wapperen. Whoo. Die passie lijkt me ideaal in een kortstondige, vurige relatie.
  – Newt Scamander – dit is misschien niet echt een book boyfriend maar meer eem movie boyfriend. Maar zoals ik al zei – nerdy, clumsy en een beetje verlegen – geweldig! Ik val er meteen voor. Hierbij heeft Eddie Redmayne wel positief bijgedragen moet ik zeggen. Als ik me down voel, kijk ik Fantastic Beasts en doe ik net alsof hij en ik bij elkaar horen… No shame!

  Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar ik denk dat dit wel de belangrijkste crushes zijn. Daarnaast zijn prins Maxon & prins Kai ook wel instant crushes en oh, #teampeeta #teamdamon natuurlijk!!

 8. Mariska

  Ik heb Rhysand voor altijd in mijn boekenkast “opgesloten”!! En ga er voor de rest van mijn leven elke ochtend beschuitjes mee eten en Elke avond Ben & Jerry ijs om de dag af te sluiten!!
  En hij neemt mij mee naar de mooiste plekken.. *zwijmel*.. vliegend is zijn sterke armen.. *zwijmel*

 9. Ik ben nog op tijd!

  Om een beetje bij het Albertallithema te blijven: mijn bookbae is Nick. Van Simon. (Ha.) Waarom? Nou hierom: 1. Hij klinkt gewoon als een hele goeie, grappige, vriendelijke gast. 2. Hij klinkt ook heel knap en hoewel het natuurlijk om het innerlijk gaat, klagen we daar niet over. 3. Hij speelt gitaar. Ik ook. Dan kunnen we samen liedjes spelen! 4. Goede smaak in vrienden. 5. *swoon*

 10. Poeh lastig hoor. Ik zou dit boek dolgraag willen lezen, dus ik doe graag mee. Ik heb niet snel een boekcrush, haha. Is dat raar? Geen idee… Als ik dan toch iemand moet kiezen ga ik voor…. Jace van the Mortal Instruments 🙂 Stoer met een klein hartje! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.