Op boeken heb je vaak van die opmerkingen van auteurs en bloggers over wat een boek nou zo goed maakt. Ik vind deze blurbs altijd erg leuk om te lezen. Nou heb ik tijdens het bloggen ook de nodige complimenten verzameld hier en daar, en het leek me erg leuk om een pagina te maken met wat anderen nou te zeggen hebben over All The Feels. De meesten hiervan komen van Blogs in de Spots van Emmy, maar ik vind het altijd mooi om mijn blog ergens vermeld te zien worden. Heb je me toevallig genoemd in een artikel, of wil je gewoon even iets toevoegen? Laat een reactie achter, of mail me op blog.allthefeels@gmail.com!

Heeft deze pagina verder nog een nut naast mij blij maken, vraag je je misschien af. Nee, niet echt nee.

Ionica Smeets: Wat een tof blog heb je! 

Die keer dat er een artikel over mijn blog werd geschreven op een nieuwssite???

  • Eline van All The Feels, haar artikelen vind ik erg leuk om te lezen en ze legt haar gevoelens enorm bloot tijdens recensies.
  • Eline van All The Feels. Er zit veel persoonlijkheid in haar artikelen en ze is niet bang om kritisch te zijn.
  • Omdat ik Eline gewoon een heel leuk meisje vind en ik vind haar blog ook gewoon leuk.
  • Eline, je hebt een heerlijke persoonlijkheid en laat dat zeker blijken in al je leuke en originele blogjes. Je overdreven vrolijkheid komt altijd terug in je berichtjes, precies zoals je bent in het echt! Ik kijk er naar uit om nog vele blogjes van je te lezen.
  • Eline,
    Iemand die net als ik fan is van zowel Harry Potter als Supernatural heeft uiteraard al snel een streepje voor. Daarnaast vind ik het vooral leuk dat je zo heerlijk spontaan en enthousiast bent. Maar ook de variatie op je blog vind ik een groot pluspunt. Niet uitsluitend recensies maar ook persoonlijke meningen, tags, grappige lijstjes, … Van je Star Wars post heb ik bijvoorbeeld ontzettend genoten.
  • Jouw blog is echt mijn happy place, ik word er zó gelukkig van. Of het nu over Simon of RQ of Magic Beasts gaat, I’ll gobble it up and smile like the Creshire Cat. Je bent een mooi mens, thanks daarvoor (en voor je blogjes en tweets en alles natuurlijk ook).
  • Je bent net zo geweldig als een gummiebeer.
  • Lieve Eline, wat een heerlijke blogs schrijf je toch. Ik hou van je eerlijkheid en je fantastische humor. Met je star wars blog heb je mijn rotdag veel beter gemaakt en me ontzettend opgevrolijkt! Ga alsjeblieft door met bloggen, ik geniet er zo van!

Hebban: Ze is zestien jaar oud en studeert criminologie. In het anderhalf jaar oude blog All the Feels neemt Eline je mee langs alle boeken die ze las, maar het is er in sommige maanden wel wat stil. Laten we hopen dat ze niet helemaal in beslag genomen wordt door haar studie, want de sprankelende schrijfstijl nodigt erg uit tot verder lezen. Eline, blijven schrijven, hoor!

Of dan die keer dat iemand letterlijk een hele blog schreef over dat ik haar favoriete blog ben, wat haar favoriete artikelen van mij zijn, en dat ze dankzij mij is gaan bloggen?!?!?!? Toen ik dat zag moest ik bijna huilen, geen grap.

Of Inge dan, die een blogje schreef en er zelfgemaakte GIFjes bijvoegde. Van mijn hoofd. Ik heb altijd al een reaction GIF willen zijn, en dit voelt echt als een droom die uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.