Zakelijk: Ik ben beschikbaar voor, en zeker geïnteresseerd in, mogelijke samenwerkingen. Ik ben bereikbaar op blog.allthefeels@gmail.com. Ik lees voornamelijk Young Adult, met een enkele uitzondering voor middle grade. Ik ontvang graag persberichten betreffend deze onderwerpen, en in overleg ontvang ik vol enthousiasme recensie-exemplaren die mij aanspreken. De recensies die op All The Feels verschijnen zullen altijd eerlijk en oprecht zijn, en worden niet beïnvloed door de manier waarop ik een boek verkregen heb.

Persoonlijk: Voor vragen, opmerkingen of simpelweg om gezellig te fangirlen/fanboyen over boeken of huilen om die ene Supernatural aflevering waar iedereen doodging (haha, ik bedoel natuurlijk alle afleveringen omdat iedereen doodgaat), kun je altijd mailen naar: blog.allthefeels@gmail.com

Bloglovin’ (waar ik wat actiever op moet worden)

Twitter (waar ik wat minder actief moet worden)

Instagram (voor als je mijn hoofd vaker wil zien)

Goodreads (voor als je wil weten welke boekrecensies hier zullen verschijnen voordat ze geplaatst worden)

One Comment

  1. Isabel Baneke

    Hoi Eline,

    Mijn naam is Isabel Baneke en voor dagblad Trouw schrijf ik een artikel over het nieuwste Harry Potter boek. Daarvoor ben ik op zoek naar fans! Wat vonden ze van het boek? Woedt de Harry hype weer op volle toeren? Hoe denken jullie over de film ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them?’ Etcetera! Via Joost Zuijderduijn kom ik bij jou. Mag ik jou misschien telefonisch een paar vragen stellen?

    Groet!

    Isabel – 0614207019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.