Hallo allemaal, welkom!

Mijn naam is Eline, ik ben 20 lentes jong, en ik studeer criminologie aan de universiteit Leiden. Ik houd uiteraard erg veel van lezen, maar ook van series kijken en watermeloen eten. Ik zie het schrijven van een recensie als een soort eenzijdig debat. Je bouwt je mening op in de vorm van argumenten, en je hoeft je lezers daarbij niet te overtuigen van het feit dat je gelijk hebt, maar wel dat je mening ergens op gebaseerd is. Dit is eigenlijk een ontzettend moeilijke manier van zeggen dat ik altijd eerlijk en goed-onderbouwd zal recenseren.

Wat kan je van deze blog verwachten?

Simpel.

All The Feels is mijn stukje internet. Misschien is het maar een klein stukje, maar in dit kleine stukje gelden mijn regels. Mijn stukken zijn langer dan zou moeten, ze hebben soms onnodige GIFjes, en er zullen hoofdletters staan op plekken waar je die bij de meeste blogs niet ziet. Ik zie mijn blog als een plek waar ik al mijn creativiteit op los kan laten, een volledige vrije happy space, en ik hoop dat jullie het zo ook zullen zien. Mijn enige doel is om mensen vrolijk te maken, en als dat is gelukt is mijn missie geslaagd.

All The Feels is een feestje op het internet, confetti op je scherm. Het slaat nergens op, het slaat overal op. Maar vooral heeft het feels in overvloed, en is het 100% ik. Dus, ben je er klaar voor om een kijkje in mijn brein te nemen? Lees dan vooral verder! En wie weet zie ik je dan nog wel eens verschijnen bij mijn reacties.

-Eline

11 Comments

  1. Pingback: The Entertainer Award | La Fille Lisant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.