Het is al eventjes stil op All The Feels. Nou ja, 5 dagen. Stil genoeg? Dit komt door een machtig prachtige uitvinding genaamd tentamen weken. Want wie houdt er nou niet van een week lang elke dag een of twee toetsen maken? Hahaha. Haha. Ha.

IN IEDER GEVAL.

Zoals iedereen waarschijnlijk ondertussen wel weet was dit weekend het Blossom Books evenement met Leigh Bardugo. Hier komt nog een uitgebreide post over, waarschijnlijk dit weekend als ik niet meer hoef te leren voor toetsen. Ik ben dat leren trouwens aan het uitstellen door deze post te schrijven, ik ben goed bezig.

Helaas kon niet iedereen erbij zijn, dus om de pijn wat te verzachten heb ik hier iets op gevonden.

Maanden geleden pre-orderde ik de mooie hardcover van Six of Crows omdat hij maar 8.50 kostte. Vond het al raar, maar ach, koopje! Het bleek uiteindelijk inderdaad ook te mooi om waar te zijn, want in de post kreeg ik de paperback. Nog steeds prachtig, maar niet wat ik wilde! Bij het release feestje kocht ik dus de hardcover, maar toen had ik een probleem. Ik had nog een paperback over. Toen kwam het meest geweldige idee allertijden in me op.

Laten signeren en weggeven!

Dus, die zondag, tijdens de Blossom Books liveshow met Leigh, heb ik het boek laten signeren. En ja, ik ben er 100% zeker van dat ik hem weg ga geven. Alles wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten waarin je zegt dat je meedoet. Simpel toch?

Wel zijn er een paar voorwaarden.

 • Je woont in Nederland of België. Ja, dit is ook open voor de Belgen! Tenminste, als je in de buurt van een Kiala punt woont. Ik heb geen idee hoe Kiala werkt, maar de verzendkosten van Nederland naar België vielen mee, dus als een Belgische wint ga ik uitzoeken hoe het allemaal werkt. Let dus op, voor Belgen ALLEEN Kiala!
 • Je bent niet bij het releasefeestje of welke aangelegenheid dan ook met Leigh geweest.

Ik weet dat ik met dat laatste punt veel mensen uitsluit van de winactie, maar ik wil gewoon echt een boek geven aan iemand die nog helemaal geen gesigneerde boeken heeft of met Leigh heeft kunnen praten. Een blog-winactie is gewoon mijn manier om hem bij zo’n persoon te krijgen!

Dus, woon je in Nederland (of in de buurt van een Kiala punt) en kon je dit weekend niet naar Leigh komen, laat dan een reactie achter! De winnaar maak ik zondag 22 november bekend.

Waarom die dag, mag je je afvragen. Geen idee, klinkt gewoon leuk.

Succes allemaal!

LET OP! Dit gaat om de ENGELSE paperback van Six of Crows, in het Nederlands List en Leugens geheten. Weet dat dus als je meedoet!

Het boek is volledig nieuw en ongelezen. Het heeft alleen wat kleine sporen van het feit dat het in mijn tas zat de hele dag op weg naar Leigh. Het komt uit een rookvrij huis :D.
ipp ipp

0 Comments

 1. Angela

  Ik doe graag mee! Ik ben nog niet bekend met de boeken van deze schrijfster maar hoor er zeker positieve reacties over. Ik ben niet naar het release moment geweest, helaas moest ik werken…

  1. Ik heb de Grisha trilogie van haar gelezen, en ik ben nu op pagina 10 van dit nieuwe boek. Het is nu al weer zo goed! En dat hoorde ik inderdaad vaker, dat mensen niet konden komen door werk, dus daarom is dit ook exclusief alleen voor jullie zodat jullie een grotere kans maken om te winnen! 😀

 2. Natasja

  Ik doe zeker mee met deze wedstrijd. Ik ben naar geen van deze evenementen aanwezig geweest en zou ontzettend graag het boek willen winnen. Via facebook heb ik er al een hoop over gelezen en dat veel mensen heb al hebben gekocht. Verhaallijn klinkt spannend en de cover ziet er goed uit. 😀

  Iedergeval super leuk dat je deze winactie organiseert! 😀

  1. De Grisha is ZO goed. Dit boek speelt wel af in hetzelfde universum, na de Grisha trilogie, dus ik weet niet zeker of er spoilers inzitten voor die trilogie? Ik hoop tegen het einde van de winactie het boek uit te hebben, dan schrijf ik even een kleine waarschuwing op een briefje bij het pakketje! 😀

 3. Laura Charlotte

  Zo leuk! Ik baalde echt enorm dat ik niet naar haar toe kon, het lijkt me zooo leuk om deze te winnen. Ik heb alleen nog maar deel 1 gelezen van de grisha trilogie maar ben al helemaal weg van haar boeken!

 4. Kaylee van Wijk

  Ik doe zeker mee met deze actie! Ben afgelopen weekend niet naar het Blossom Books event geweest, aangezien ik nog geen van haar boeken heb en heb gelezen. Ben wel zeer benieuwd naar haar als scrhijfster!!

 5. kimbrlyt

  Supertof!! Zou zo leuk zijn om deze te winnen.. Zou deze kopen maar heb voor de moment een verkoopverbod tot volgende maand 🙁 :p
  En het zou mijn allereerste gesigneerde boek zijn in mijn boekenkast. ?

 6. Jorissa

  Hoi!

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee want ben naar geen van de genoemde events geweest. De reden dat ik het graag zou willen winnen Is omdat ik veel goede verhalen over deze auteur gehoord heb maar er nog geen boeken van gelezen heb: hoog tijd dus!

  Daarnaast zou ik het niet alleen voor mijzelf willen winnen. Mijn zus is net als mij een absolute booklover dus als je voor mij zou kiezen maak je 2 meiden ontzettend blij!

 7. Kim

  Oh wauw, wat een mooi gebaar.
  Ik heb Leigh helaas niet kunnen ontmoeten, aangezien ik nogal ver weg van alles woon en niet zoveel en ver kan reizen door een vervelende blessure en ontsteking.
  Net als zo’n beetje iedereen ben ik natuurlijk wel groot fan van haar boeken en ik zou Six of Crows dan ook dolgraag willen winnen, zeker met een handtekening! 😮 dan heb ik toch een klein beetje Leigh Bardugo in mijn kast.
  Tja, dus ik doe zeker mee 😀

 8. Wow, super lief dat je zo’n winactie organisteerd!!

  Ik woon in zuid-limburg en jammer genoeg is het voor mij het grootste deel van de tijd niet mogelijk om naar zulk soort evenementen te komen ivm reistijden en dan ook nog gebonden zijn aan een peuter en andere verplichtingen thuis. Dus ook het kunnen ontmoeten van Bardugo heb ik helaas aan me voorbij moeten laten gaan tot grote spijt.

  Dit boek staat heel hoog op mijn wishlist en ik lees het liefst Engels, dus dit zou gewoon echt geweldig zijn om te winnen. Ik maak dus heel graag kans op dit juweeltje!
  En ook nog gesigneerd!! *mijn boekenhartje maakt salto’s!*
  Zou zo gaaf zijn om deze parel mooi in mijn kast te kunnen presenteren.
  *fingers crossed en ik tel al af naar 22november hihi*

  Groetjes Melissa

  1. Ik snap je helemaal. Een van de Blossom Books ambassadeurs komt uit België, wat is het allemaal ongelooflijk ver!

   Het is gewoon echt een heel mooi boek. Ook al had ik mijn zinnen al op de hardcover gezet, als ik deze actie niet had bedacht en als het niet raar had gestaan met de rest van de boeken in mijn kast had ik hem zeker gehouden! 😀

 9. Roos van Lunsen

  Wat super dat je dit doet!!!
  Ik wilde er heel graag bij zijn, maar het was te ver weg en het viel precies in mijn examen week :'( Ik kon moeilijk een examen skippen.
  Blossom Books zou kijken voor een tweede locatie die wellicht zou komen, misschien zou die dichterbij zijn geweest, maar ik geloof dat het niet gelukt was 🙁 Ik heb er niets meer van gehoord of terug gelezen…
  In ieder geval: Top actie!! Ik doe zeker mee.
  Bedankt voor deze kans :3

 10. Anne-Merije

  Hoooi,
  Mischien een beetje dubbel omdat ik op fb al heb gereageerd, maar het zou me geweldig lijken om dit gesigneerde boek te winnen, ook omdat ik door omstandigheden telkens event als dit misloop.
  succes met kiezen! X

 11. Wauw wat superdepuper gaaf!! Ik baalde zo erg dat ik niet na de events met leigh bardugo kon! Had zo graag haar willen zien.

  Ik heb haar boek nog niet en zou wil hem natuurlijk heel graag. Met handtekening is natuurlijk het aller aller mooiste. Dus ik doe mee!

  Heeeeeeel graaag. We vergeven je het foutje wel, hihi

  1. Ze was echt super lief! Als je de Grisha trilogie hebt gelezen kun je altijd het interview kijken dat ik op Blossom Books’ YouTube met nog een ambassadeur met haar heb gedaan!

   En hey, het was niet mijn foutje. Zij stuurden mij de paperback terwijl ze zeiden dat het de hardcover zou zijn. Kon ik niks aan doen! (Stiekem was ik er wel een beetje blij mee, want toen kon ik dit organiseren, hehe)

  1. Chardonay

   Wauw! Wat super leuk!!!
   Ik kon helaas niet komen, omdat ik moest figureren voor haloween 🙁 ik had me al opgegeven voordat bekend werd dat ze kwam… Heb echt ff toen zoooooo hard staan balen 🙁
   Ik zou heeeeeel graag toch nog een boek met handtekening willen 🙂 ik doe dus mee!!!
   Fingers crossed!!!!

 12. Christiana de graaf

  Whaaaaaaaaaaahhh!!!! Zo een AWESOME winactie ?
  Ik wilde zo graag naar Leigh toe maar vanwege familieomstandigheden kon dat niet meer ? en was daar enorm teleurgesteld door maar deze win actie zou het dus wel helemaal goed maken, als ik zou winnen! Ik heb nooit echt de kans gehad om naar signeer sessies te gaan of te praten met een van mijn favo schrijvers en juist nu kon ik gaan en dan lukt het niet meer ?
  Dus ja, dit boek zou -als ik zou winnen- mijn eerste signeerde boek zijn ?
  Ik ben echt ook een enorme fan van jou blog! Ik volg ELK nieuw bericht ? You are awesome ?
  Liefs Christiana?

   1. Christiana

    Ja gelukkig is alles goed gekomen! We moesten ineens naar het ziekenhuis omdat mijn grote zus haar kindje verwachtte en ik heb een neefje nu 😀 dat was ook erg leuk natuurlijk -veel belangrijker dan Leigh eigenlijk – maar dat haalde de teleurstelling ook niet echt weg 🙁
    En ja, js blog is echt heel leuk! Ik volg niet veel blogggers (kom er zelden tegen die echt leuk zijn) dus die van jou is een van de weinige die ik echt leuk vind 😉

 13. Esther

  Oooh die wil ik zo graag hebben! Ik kon helaas niet naar Leigh Bardugo dit weekend, ik kan sowieso lastiger naar zulke evenementen omdat dat lichamelijk voor mij niet te doen is :c Helaas. Maar van zo’n winactie word ik wel heel blij! Zou super zijn! 😀

 14. Natasja

  Oh wat leuk! Ik doe zeker mee!
  Wil dit boek zo graag lezen maar wegens de enorme to-read stapel heb ik mezelf verboden hem voorlopig te kopen. Winnen is natuurlijk een heel ander verhaal ?

 15. Ommg, ik heb zoveel liefde voor Leigh Bardugo’s boeken! Ik heb de Grisha trilogie echt verslonden! Ik vond het geweldige boeken! En omdat dit boek in dezelfde, fantastische, wereld is gezet zal ik dit boek zeer waarschijnlijk ook tof vinden. Sorry voor dit ‘lange’ verhaal… Ik vind de boeken gewoon geweldig *heart eyes* ik doe zeker mee!!!

 16. Louise

  Hoezo reageren er opeens zo veel mensen? Tsssss. Dat is wel leuk voor jou :p, maar ik dacht ohhh dat ga ik wel ff winnen, ik reageer vast als enige. Nou niet dus…..
  EN NU GAAT MN LAPTOP NOG UITVALLEN UIT WAHH. Okee maar ik wil m dus even winnen en dan kom ik m bij je ophalen. OF niet haha. druk leven enzo. okeee genoeg gepraat :p Ik ga weer verder aan mn leuke opdracht voor school yay…

 17. Eileen

  Super leuk dat je zo’n gave actie houdt! Zoals de meesten hier, kon ook ik niet naar het Blossom Books evenement met Leigh. Daar baal ik echt enorm van, maar het vooruitzicht naar je aankomende post over het event maakt het gemis gelukkig wel wat minder!

 18. Linda v O

  Dit vind ik nu een geweldig lieve winactie! Ik was onwijs graag naar Leigh geweest, maar ik moest werken 🙁 Nu hoor ik je denken; Werken in het weekend? Jup, een hotel is namelijk 365 dagen per jaar open. Die tijd dat het daar rustig is kan ik nu gebruiken om te duimen

 19. Ik doe heel graag mee al weet ik dat ik waarschijnlijk geen kans maak. Ik baalde eigenlijk wel dat ik van het weekend niet ben geweest maar ik zat echt krap bij kas dus wilde ik liever even sparen voor de andere dingen waar ik nog heen wil. Maar ja, spijt komt altijd pas als het te laat is he… Deze prijs zou echt wel super leuk zijn om te winnen!

 20. Manuela

  Omg ik woensdag zoo graag maar ik moest werken.. altijd als er leuke dingen gepland op dagen dat ik moet werken. Ik zou hem heel graag willen winnen omdat het me een geweldig boek lijkt en ik heb nu geen geld meer… altijd geen geld want heb helaas nog andere verplichtingen dusja eigenlijk zou ik hem wel graag willen winnen

 21. Helaas kon ik niet bij de release-party van List en Leugens zijn, maar ik ben er wel heel erg zeker van dat het super leuk was!
  Six of Crows staat helemaal bovenaan mijn TBR-stapel, maar ik heb het boek nog niet. 🙂
  Je herinnert me vast niet meer, maar ik was bij de leesclub van Boekhandel Stevens over Lobsters. 🙂
  Super leuk dat je jouw exta boek ook liet signeren. Ik vind het echt heel jammer dat ik er niet bij kon zijn, want Leigh lijkt me hartstikke aardig (en zo te horen van alle mensen die wel op de release-party waren is ze ook heel erg grappig)!

 22. Nina

  Wat een leuke winactie! En 22 november is de dag voordat ik jarig ben, dus dat zou een geweldig verjaardagscadeau zijn! Super leuk dat je h’m weggeeft! Ik doe zeker mee!
  Groetjes,
  Nina

 23. Hanneke

  Als eerste wil ik gezegd hebben dat dit een onwijs lieve actie is! <3 Dank je wel!!!
  En ik doe HEEL graag mee met deze winactie! Want… OMG!!! Ik wil dit boek knuffelen! *Goodness Me*

  Liefs Hanneke

 24. Wauw super lief dat je het boek verloot!! Ik vond het heel jammer dat ik niet naar het event kon komen, Leigh Bardugo is een geweldige schrijfster (Grisha!!) en zij lijkt erg aardig :). Ik ben HEEL erg benieuwd naar Six of Crows, dus ik doe mee 😀

 25. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH fangirling!
  Oké, sorry voor mijn enthousiasme. Ik doe heeeeel graag mee met je winactie. Ik heb al zoveel goeds over dit boek gehoord en ik ben dan ook razend enthousiast om het te lezen. Ik wens iedereen heel veel succes!! 🙂 liefs, Lisa

 26. Valerie

  Ooh wat leuk! Ik kijk zo uit naar dit boek, ik zou het heel graag winnen 🙂 Helaas was Rotterdam iets te ver om naar het releasefeest te gaan 🙁 ik heb de grisha trilogie zo snel uitgelezen, ik kon ze niet neerleggen… Super dat je dit boek weggeeft! 😀

 27. Janita

  Ik zou dit boek heel graag voor Nathalie Speelman willen winnen. Zij kon jammer genoeg niet bij de releaseparty zijn en daar baalde ze ontzettend van! Nathalie is dol op de boeken van Leigh Bardugo, dus ik hoop haar een plezier te doen met dit boek!

 28. sabrina wannet

  Wauw wat een super geweldige actie dat je dit doet.
  Helaas kan ik door mijn school al tijden niet langs de geweldige schrijvers en dit vindt ik natuurlijk super jammer. Dit boek zou ik super vinden om mee te nemen in de trein waar ik 4 uur per dag in zit voor school (kan ik een beetje ontspannen). Dus ja tuurlijk doe ik graag mee met deze toffe winactie 😀

 29. Haha wauw, wat een reacties! Maar ik ga toch een poging wagen. Ik heb Leigh helaas niet kunnen ontmoeten, maar het lijkt me echt supertof om een gesigneerd boek van haar te hebben! Ik had eerst de hoop mijn Grisha boeken te kunnen laten signeren in Hoofddorp (dat verhaal ging rond), maar dat bleek dus uiteindelijk niet waar te zijn (huilennnnnnn!). Maybe someday!

 30. Nika

  Zo leuk dat je dit doet! Ik doe graag mee! Mocht er jammer genoeg niet bij zijn van mijn ouders, ik heb gesmeekt maar mocht niet. Al zijn we zo veel reacties ik ga het toch nog even proberen! Dit blijkt maar weer hoe populair de boeken van Leigh Bardugo zijn!!

 31. Rosalie G

  Super leuke winactie! Ik moet eerlijk gezegd wel bekennen dat ik nog geen enkel boek van Leigh Bardugo heb gelezen en deel één en twee van de Grisha serie nog moet lezen als ik dit zou winnen… Maar ik heb de afgelopen weken zoveel over deze boeken gelezen op blogs dat ik ontezettend nieuwsgierig ben en ze heel graag wil lezen, en een signeerd exemplaar is een (super mega)goed begin!(En je hebt echt super veel reacties hierop, gefeliciteerd met het succes van je blog, hihi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.