Ik wil even beginnen met zeggen dat ik al vijfmiljoen jaar niet geblogd heb. Ik heb het heel erg druk gehad, en alles werd gewoon een beetje te veel. De laatste paar weken probeer ik echt weer terug te gaan naar de essentie, en ik merk dat ik bloggen gewoon heel erg mis. Dus ik ga proberen om voorzichtig een ‘1 blogje per week’ schema aan te pakken, en we zullen zien hoe dat gaat! Ik heb in ieder geval al een post staan, en een paar geplanned, dus dat wordt leuk!

Maar nu de reden dat jullie hier zijn! Want ik heb iets ontzettend gaafs voor jullie vandaag. Ik mag de Nederlandse kaft van het nieuwe boek van Becky Albertalli met jullie delen!

Een paar dagen geleden kreeg ik een mailtje van Becky Albertalli. Jullie weten allemaal hoe fantastisch ik Becky vind, dus ik liet alles vallen waar ik mee bezig was en opende het mailtje. Hierin vertelde ze dat ze de Nederlandse kaft van Blossom Books had gekregen, en dat ze een cover reveal mocht doen als ze dat wilde. En daar wilde ze mij dus voor.

*cue 5 minuten van helemaal flippen en niet weten wat ik met mezelf aanmoest*

Toen ik eenmaal genoeg gekalmeerd was om te reageren raakten Becky en ik aan de praat over hoe ik dit wilde aanpakken. Er zit embargo op het Leah boek, wat betekent dat er geen early copies zijn, en dat niemand over de inhoud van het boek mag praten. Maar toen ik een manier voorstelde om onder dit embargo uit te komen kwamen onze inner rebels volledig naar buiten en heeft ze me toch stiekem wat nieuwtjes toegestopt. Daar kom ik zo op terug. We hebben nu natuurlijk eerst waar we hier allemaal voor zijn: de kaft!

Zijn jullie klaar voor de glorie?

 

 

..

 

 

 

Is het geen meesterwerkje?!

Deze prachtigheid is ontworpen door Lennart Wolfert. De kaft past helemaal in het rijtje van de andere Nederlandse Becky kaften, welke Lennart overigens ook heeft geïllustreerd, en ik ben een beetje verliefd. Zoals je kunt zien gaat de titel De Eigenzinnigheden van Leah Burke worden, en staat er wat nieuwe informatie op de kaft. Zo wijst de drumstick onderaan de kaft op Leah die drumt (en de Engelse titel Leah on the Offbeat), en hebben de laarzen ook een rol in het verhaal. Helaas is dit ook iets waar ik niet over mag praten, maar geloof me maar als ik zeg dat het fantastisch wordt.

Dit moest van Becky, haha

Maar! Dacht je dat dit alles was? Jullie kennen me ondertussen hopelijk toch wel goed genoeg om te weten dat het hier niet bij blijft. Zoals ik al zei heb ik wat informatie geritseld die nog nergens eerder gedeeld is. Ja, dat las je goed. Becky heeft dit alleen met haar fans in Nederland gedeeld!

Dankzij het embargo mogen we niet rechtstreeks over gebeurtenissen in Leah praten. Maar daar heb ik wat op gevonden. Ik heb Becky gevraagd om een rondje 2 truths and a lie met me te spelen. Ik vroeg haar om twee feiten en een leugen over het Leah boek. Deze mag ik met jullie delen, maar uiteraard zonder te vertellen wat de leugen is. Dan telt het niet als over de inhoud praten, toch?

Zijn jullie er klaar voor?

 1. Garrett (voetbalvriend van Nick en Bram) gaat tijdelijk bij Emoji (de band opgericht aan het einde van Simon vs)
 2. Bram wordt toegelaten tot Harvard
 3. Taylor Metternich (hoofdrol in de musical, het ‘perfecte’ meisje met de snelle metabolisme) zoent iemand tijdens prom

Wat denk jij dat waar is? En wat vind je van de fantastische kaft en titel van De Eigenzinnigheden van Leah Burke? Vertel het me in de comments!

11 Comments

 1. Wat een onwijs leuke review! De cover ziet er echt heel tof uit. Om heel eerlijk te zijn herinner ik me te weinig van het Simon-boek om de two truths and a lie door te prikken haha, maar ik vind het echt een leuke manier om te hinten!

  1. Eline @ All The Feels

   Thanks! Ik ben er echt zo ontzettend blij mee! De kaft is BEAUTIFUL. Ik wil ermee trouwen. En ik moest iets verzinnen dat ik dingen kon delen zonder het werkelijk te delen. Dit leek een mooie middenweg :’)

 2. Hij is echt GEWELDIG! Het roze en geel gaan zo leuk samen, en het geeft me echt het Becky boeken gevoel 😀 Ik kan echt niet wachten om Leah haar verhaal te lezen, en tegen die tijd zal ik Simon vs nog eens opnieuw lezen 🙂

 3. O MIJN GODEN DIE COVER IS ZO MOOI ???

  Ik heb echt geen idee welke van de drie de leugen is… Ik zou die van Bram zeggen maar dat is ook zo sneu voor hem als het niet zo is.

  Ik heb in januari beide Becky-boeken herlezen en argh ik kan niet wachten op Leah en What If It’s Us!

  1. Eline @ All The Feels

   DE COVER IS ZO MOOOOOOI

   Haha dat vind ik een mooie manier van zeggen ‘Ik geloof in hem, maar niet zooo veel’ 😛

   What if it’s us gaat ook ZO gaaf worden! 2018 is echt Becky’s jaar en het maakt me ultiem gelukkig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.