Ik wil jullie van harte welkom heten op de vernieuwde All The Feels! IS HET NIET PRACHTIG?!?!?!?! AAAAAAAAH! Ik ben er zo blij mee! Laat ik jullie even vertellen wat er nieuw is.

Als je mijn blog al een tijdje volgt, dan weet je dat ik vanaf het begin al hetzelfde thema heb gehad. Er is niks mis met het thema dat ik had, laat ik dat voorop stellen. Maar de laatste tijd begon er toch wat te kriebelen. Iedere keer dat ik mijn blog bekeek in oktober 2015 voelde ik niks dan trots. Maar het is ondertussen al weer meer dan 1,5 jaar later, en ik heb sindsdien niks meer aangepast. Was dit echt de beste optie die WordPress mij te bieden had? Ik wilde een header, en het liefst posts georganiseerd in blokjes in plaats van in hele lappen tekst. Ik heb deze wens altijd uitgesteld, want het customizen van mijn blog leek me te veel gedoe. Tot ik op een dag het leren voor tentamens aan het uistellen wa… Ik bedoel, toen ik een gezonde pauze nam tijdens het leren voor mijn tentamens, en ik er eens helemaal in ben gedoken. En man, wat is er veel te vinden.

Voor iedereen die WordPress heeft en er ook over nadenkt om een nieuw thema te zoeken raad ik zeker aan om bij de gratis thema’s te kijken. Ik ben uren bezig geweest en heb er +-dertig gedownload om een live-voorbeeld van mijn blog te krijgen. Ik vond het heel erg moeilijk om te bedenken wat ik wilde. Wat is nou precies het verschil tussen al die duizenden thema’s? Ik had drie wensen, maar had verder geen idee. Niks leek helemaal goed. Bij de een was de header ruimte te klein, de ander had de tekst niet in de vorm die ik wilde, en weer een ander had alles goed maar had geen sidebar voor widgets en dat soort leuke dingen. Het zat me allemaal niet mee. Tot ik dit thema vond, en spontaan verliefd werd.

Ik heb van dit hele proces geleerd dat de aanhouder wint. Ik had echt geen flauw benul van het verschil tussen thema’s en wat precies goed zou zijn voor mijn blog, en ik durf eerlijk toe te geven dat ik gewoon een beetje heb zitten klooien tot er iets moois uit kwam rollen. Toen ik eenmaal het thema vond heeft het me nog steeds een hele hoop frustraties gekost, want ik had echt geen idee wat ik aan het doen was. Iets over tekst die over de header heenging en niet weg wilde. Na een hoop heen en weer gemail met de ontwerper van het thema en willekeurig geklik is alles nu dan toch naar mijn wens, en kan ik niet blijer zijn. Ik bedoel, kijk dan. Is het geen plaatje?

Over plaatjes gesproken. DE HEADER. CHECK. DE. HEADER.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is Emmy naast blogger en kaarsenmaker ook illustrator. Daarom wist ik al meteen dat ik bij haar moest zijn toen ik besloot dat ik een header wilde. En wat ben ik blij dat ik haar dit heb laten doen! Ik vind dat mijn blog een fijne plek moet zijn voor iedereen. Een plek waar ik enthousiast kan zijn over boeken, en waar ik kan gillen als ik dat wil. Een plek waar geen regels gelden en waar alleen maar regenbogen en eenhoorns zijn. Kortom, een feestje. Dit vertelde ik aan Emmy, en die wist dit perfect vast te leggen. En dan bedoel ik ook echt perfect. Er is niks wat ik aan deze header zou veranderen, en ik ben er zo ontzettend blij mee??? Ik klink geloof ik echt als een broken record maar IK BEN ER ZO ONTZETTEND BLIJ MEE WAAAAAAH!!!

Dank je wel, Emmy. Ik ben eindeloos gelukkig met de header, en hij past perfect bij mijn nieuwe thema. Naast mijn thema heb ik mijn About en Contact pagina’s opgefrist, en een “Anderen over All The Feels” pagina toegevoegd. Ik beschouw dit nieuwe jasje voor All The Feels dan ook echt als een soort nieuwe start. Ik wil regelmatig gaan posten, maar vooral die feestvreugde erin houden. En meer over Simon vs. praten. Want je kan nooit teveel over Simon praten.

KIJK DAN HOE MOOI <3<3<3<3<3<3<3

17 Comments

    1. Eline @ All The Feels

      Ik ben er zo blij mee??? Het was voor mii echt een grote stap, zoals een .nl site kopen, maar ik ben ultiem gelukkig dat ik het gedaan heb.
      En de header ademt zowat Eline. Emmy kent mij natuurlijk, dus die wist wel wat het moest worden. Ik vind het zo geweldig! De hele look ziet er beter uit dan ik in mijn stoutste dromen heb durven voorspellen, AAAAAH

  1. Pingback: Blogger Lovin #21 | Zwartraafje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.