Ik ben groot Grijze Jager fan. Ik weet niet of ik het vaak over die boeken heb, maar John Flanagan is een auteur die ik blind vertrouw. Ik houd van zijn verhalen en zijn personages en gewoon van zijn boeken in het algemeen. Daarom is het niet zo gek dat ik al drie keer naar de Grijze Jager dag in het Archeon ben geweest. Dit jaar wordt mijn vierde keer, maar ik ga het deze keer goed doen. Dit jaar kom ik niet zomaar als bezoeker, maar in opdracht van uitgeverij Gottmer.

Je vraagt je misschien af, wat is de Grijze Jager dag? Simpel. Dit is het mooiste weekend van het jaar. Op 3 en 4 juni is het gehele Archeon in Grijze Jager sfeer. Naast de gebruikelijke historische geweldigheid van het Archeon worden er extra activiteiten georganiseerd, is er een geweldige show, en is zelfs John Flanagan aanwezig. En ik, dus.

Wat is het idee?

Ik ga met mijn zeer profi camera op pad om alles vast te leggen. Als “Grijze Jager vlogger” ga ik twee dagen lang op de Grijze Jager dag rondhuppelen en intens genieten terwijl ik zo veel mogelijk grappige filmpjes maak. Met mijn unlimited access mag ik iedereen ondervragen, en daar ga ik natuurlijk zeker gebruik van maken. Ik ben niet bepaald een vlog talent, maar ik ben enthousiast en ik praat erg veel, dus ik denk dat dat wel goed komt. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in! Zie ik iemand van jullie daar?

Mijn geweldige eerste video (natuurlijk koos YouTube voor deze thumbnail)

Waarom je het nieuwe Grijze Jager boek meteen moet lezen?!?!?!

En mocht je nog niet overtuigd zijn, hier is een sfeerimpressie. Voor de oplettende kijkers wil ik graag het spel “Spot de wilde Eline” voorstellen. Ik won de kostuum wedstrijd, en het was super dramatisch machtig prachtig mooi. (Daarom is het ook die van 2014. Er is ieder jaar een video, maar ja, daar zit ik niet in dus hoezo zou je die willen zien)

Zoals ik al zei heb ik er ontzettend veel zin in, en kan ik echt niet wachten op dit weekend. HET WORDT ZO MOOI WAAAAAH!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.