De afgelopen paar dagen hebben jullie de Twelve days of Blossom Books Christmas kunnen volgen, en hopelijk zijn jullie het met me eens als ik zeg dat het een succes was. Ik heb zelf veel nieuwe blogs ontdekt, en heb mijn enthousiasme voor Blossom Books weer eens mogen delen. Maar daar bovenop waren veel winacties, die deze dagen natuurlijk nog beter maakten. Als je niet elke dag de posts gevolgd hebt, dan kun je hier een overzicht bekijken van wat je kunt winnen. Sommige acties zijn nog niet voorbij, dus opschieten en meedoen!

Dan nu waar jullie allemaal op hebben gewacht: de uitslag van de winactie! Ik heb alle namen in een willekeurige-namen-generator gedaan, en daar kwam uit dat de winactie is gewonnen dooooorrrrrrrrrr

 

Nina Huizen

 

Hartstikke gefeliciteerd, Nina! Kun je een mailtje sturen met je adres gegevens naar blog.allthefeels@gmail.com? Dan kan ik het doorsturen naar Blossom Books, en dan zorgen zij ervoor dat de twee boekenleggers zo snel mogelijk bij jou zijn!

Voor de rest, echt super bedankt dat jullie allemaal zo actief hebben meegedaan met deze blogtour. Als bedenker en mede-organisator is het natuurlijk altijd even spannend of het gaat aanslaan of niet, en het had niet beter kunnen gaan dan dit. Hopelijk vonden jullie het even leuk als ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.