Ja. Volgens mij zegt die titel wel genoeg.

Als je me op twitter volgt, dan weet je dat de afgelopen paar dagen zwaar beladen waren met pakketjes. Hier zat dus mijn langverwachte Book Outlet bestelling bij, die ik vorige maand deed. Ik had me goed aan mijn book buying ban gehouden, dus ik dacht, een keertje boeken kopen kan geen kwaad. En toen ging het helemaal mis. Daar in latere posts meer over. Eerst dus mijn Book Outlet bookhaul, en niet zomaar een haul. Ik maakte een filmpje! Dus, ik zou zeggen, ga lekker zitten en geniet ervan.

Oh, en voor de oplettende lezer: Ja, mijn blogheader is een plaatje van Jared Padalecki met een gephotoshopte manbun. Ik ben bezig met het maken van een nieuwe header, dus ik dacht, waarom niet.

0 Comments

 1. Wat veel leuke boeken heb je gekocht! Ik wil ook heel graag My True Love Gave to Me lezen, maar ja, ik heb niet zo veel geld. 🙁
  Ik heb het niet zo met die Amerikaanse sites, door de verzendingskosten. 50 euro verzending is best wel duur, maar als je die boeken normaal voor twintig per stuk koopt is wat je in totaal hebt besteed weer heel weinig.
  Ik heb The Bunker Diary besteld, dus als het goed is kan ik die over een paar dagen gaan ophalen bij de boekhandel en gaan lezen. Ik weet niet wat ik ga verwachten. Ik heb net The Maze Runner gelezen, dus iets in die richting?

  1. Ik zette geld opzij omdat ik wist dat die sale ging komen, vandaar!
   En precies dat. Verzendkosten zijn torenhoog, maar samen nog steeds goedkoper dan anders!
   THE BUNKER DIAAARY! Hoe ik The Bunker Diary uitleg aan mensen die the Maze Runner gelezen hebben is, stel je the Maze Runner voor, maar dan zonder Runners of maze. Alleen de Glade, meer niks. Een soort, alternatief verhaal dus. ZO leuk.

 2. Rosalie

  Super leuk filmpje! Ik ben altijd bang voor hoge verzendkosten dus ik houd het maar bij Bol of Bookdepository(gratis verzending!). My true love gave to me, Glass sentence & Heist society lijken me echt heel leuk! Binnenkort maar eens wat boeken bestellen =D

 3. Pingback: December Bookhaul | All The Feels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.