2016 was voor mij een niet al te best leesjaar. Ik ben heel erg impulsief, waardoor ik vaak het eerste boek pakte dat ik zag, en niet keek naar alle gave dingen die ik al super lang wilde lezen maar steeds niet aan toe kwam. Daarom heb ik besloten om, als een soort stok achter de deur, een lijst op te stellen van boeken die ik graag wil lezen in 2017. Wie weet, misschien is dit wel motivatie om dit jaar wel weer die 52 boeken (of meer!) te halen.

Ik maakte een filmpje waarin ik de boeken van deze lijst bespreek!

6 Comments

 1. Oké, oké. Drie dingen:
  1. Daughter of Smoke and Bone is zo geweldig, die moet je echt als eerste lezen. En de flaptekst van dat boek is PER.FECT. Het geeft niet te veel weg, het geeft zelfs errug weinig weg, maar het maakt wel heel nieuwsgierig. Dus. Lezen!
  2. De redding van Francesca (die heb ik dus in het Nederlands gelezen) is nog steeds een van mijn lievelingsboeken, ook al is het denk ik zeven jaar geleden dat ik hem las?
  3. On the Edge of Gone wil ik ook heel graag lezen! De Nederlandse versie komt binnenkort uit, geloof ik, dus dan ga ik hem lezen :).

  Succes met het afwerken van je leeslijstje! Gaat je vast lukken.

  1. Eline @ All The Feels

   1. Ja, dat had ik dus ook! Die flaptekst is ontzettend intrigerend, dus ik ben benieuwd!
   2. Saving Francesca is zo mooi ik wil met dat boek trouwen
   3. Jaaa, hij komt binnenkort in het Nederlands bij Harper Collins Holland. Ik ben super benieuwd! Maar dat zeg ik wel vaker, merk je :’)

 2. Aaaah leuk filmpje! Ik ben ook heel benieuwd naar The Assassin’s Blade. Ik heb alleen TOG gelezen, net als jij. Dus Thanks voor de tip dat die eerst moet, voor Crown of Midnight! 🙂
  En HET ZWARTE HART OMG. perfectie! Lezennnn! <3

  1. Eline @ All The Feels

   Ik denk dat The Assassin’s Blade eerst moet? Als ik die en Crown of Midnight heb gelezen hoor je wel van me welke volgorde beter is :P.
   En ik heb echt zin in het Zwarte Hart!

 3. Vloggen is echt niet mijn ding maar jij komt zo heerlijk relaxt en spontaan over. De boeken van Rachel Hawkins wil ik al lezen sinds Joany ze had gerecenseerd op haar blog (toen nog Craving Pages) maar ik ben er nog STEEDS niet aan toegekomen.

  Het zwarte hart en Sneeuw als as heb ik beide ontzettend graag gelezen. Oh en Hof van doorns en rozen moet ik zelf ook nog steeds lezen. Ook het boek van Corinne Duyvis staat op mijn tbr.

  1. Eline @ All The Feels

   Dank je! Ik vind het opnemen van filmpjes ook echt heel leuk, dus als het even kan doe ik het zeker vaker!

   Hex Hall is zo fijn! Je moet het lezen wow het maakt me zo gelukkig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.