Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik het nieuwe boek van Becky Albertalli al gelezen voordat het uit is. Een recensie komt dichter op de release date (11 april 2017), maar geloof me als ik zeg dat dit boek geweldig was. Ik kan niet wachten tot het uit is en ik met mensen kan praten over dit prachtige boek!

In mijn volle enthousiasme kreeg ik een idee voor een soort boek trailer, en voor ik het wist had ik een script en was ik er klaar voor om mijn dramatische korte film te maken. Zoals je al merkt, ik heb de laatste tijd echt iets met dramatische korte films. Ze zijn zo mooi, okay?

Op Twitter heb ik hem al gedeeld, en daar kreeg ik erg veel positieve reacties. Waaronder van Becky Albertalli zelf! Ik ben ontzettend gelukkig.

Zonder dit een super lange post te maken, hier is mijn The Upside of Unrequited/Voordelen van Onbeantwoorde Liefde korte film/boek trailer!

2 Comments

  1. Inge

    Ik kan hier echt naar blijven kijken. Also, WAAROM IS HET NOG GEEN APRIL. Ik wil dit boek kunnen opdringen aan iedereen (vooral random mensen in de boekwinkel) (en friends) (en treinreizigers) (iedereen, really) (en okay, ik wil ook lente ja)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.