Laten we eerlijk zijn; sinds Twitter de GIF optie heeft toegevoegd voor tweets zijn we allemaal niet meer weg te slaan bij die leuke bewegende plaatjes. Hiervoor waren ze al geweldig, maar Twitter opende een heel nieuw universum aan mogelijkheden, en ik merk dat ik steeds vaker de neiging heb om maar gewoon een GIF te sturen in plaats van te praten. Het is daarom natuurlijk niet vreemd dat er een genie is opgestaan die zei, weet je wat, we combineren die prachtige GIFs met boeken. EN POEF, de Book GIF Tag! Lisa besloot dat ik wel wat GIFjes in mijn leven kon gebruiken en daagde me daarom uit om GIFs bij 10 boeken te zoeken. Nou ken ik maar twee van de tien boeken, maar ik heb besloten het nog moeilijker te maken. Iedereen die in het Supernatural fandom zit weet dat het fandom altijd heel trots is op het feit dat ze een GIF hebben voor alles. Nou, vandaag ga ik uitzoeken of dit waar is. Zie hier, de Book GIF Tag met alleen maar Supernatural GIFs!

Susan Ee – Angelfall

Dit boek! De dynamiek tussen de personages was interessant, er waren plottwists die ik niet zag aankomen, en er was een sassy, swoonworthy engel. Wat wil een mens nog meer?

Colleen Hoover – Sterrenhemel

Ik… Weet het niet. Ik zit op zo’n punt waar ik me te jong voel voor NA, maar ik ga wel studeren over een paar maanden. Het is een redelijk bizarre situatie, en ik weet niet helemaal wat ik ermee aanmoet. Dit boek staat al een tijd in mijn kast omdat ik wel ooit een Colleen Hoover boek wil lezen, maar de beschrijving klinkt zo… Clichè? Ik weet het echt niet! Misschien moet ik het ooit maar gewoon een keer proberen. Ooit.

Tahereh Mafi – Vrees me

Ik vond dit boek vet goed toen ik het las, +-2 jaar geleden. Dit boek was een van de redenen dat ik me aanmeldde als Blossom Books ambassadeur. Maar nu ik er nog eens goed overna denk, weet ik echt niet meer wat er nou zo goed aan was. Niet dat ik opeens slechte dingen herinner, ik herinner me gewoon helemaal niks meer. Ook weet ik niet waarom ik nooit doorgegaan ben met de serie? Vrees me is verwarrend.

Cora Carmack – Losing it

Dit klinkt nou echt als zo’n verhaal dat miljoenen lezers had op Wattpad, en toen werd uitgegeven want geld. Je wil niet weten hoeveel leraar/leerling relatie-achtige boeken er op Wattpad staan. Het valt me nog mee dat de leraar niet Harry Styles is.

Naomi Novik – Ontworteld

Toen dit boek uitkwam was het overal. En dan bedoel ik ook echt overal. Het was dan ook niet zo’n verrassing dat het redelijk snel een Nederlandse vertaling kreeg. Ik merk dat ik redelijk neutraal tegenover dit boek sta. Het kan zijn dat het heel goed is, en misschien is het wel helemaal niet mijn ding. Geen idee! Misschien moet ik het ooit maar eens kijken om te zien welke van de twee het is?

Laini Taylor – Dromendochter

Ohmygosh. Hoe cool klinkt dit boek?! Samen met deel twee heb ik dit boek een tijdje geleden op het Boekenfestijn op de kop getikt, zonder eigenlijk te weten waar het over ging. Nu ik de beschrijving zo lees ben ik blij dat ik ze gekocht heb, en wil ik ze graag snel gaan lezen!

Rick Yancey – De 5de golf

Van wat ik van dit boek begrijp zijn er aliens die langzaam de wereld infiltreren en mensen opeten. Tenminste, eten ze mensen op? Dit boek klinkt altijd als een zombie boek, dus ik denk dat de aliens mensen eten. Zou het wel interessant maken.

Sophie Jackson – Stuk van jou

Wacht. Die man zit in de gevangenis en is tough en zo, maar dan komt de gevangenis-juf en alles gaat beter? Ik probeer me echt voor te stellen hoe dat dan werkt. En sowieso dat hij haar vader vermoord heeft. #plottwist #drama #shithitsthefan

Jojo Moyes – Voor jou

Toen ik de beschrijving van het boek las vond ik het niet zo, maar na het kijken van de filmtrailer… Ik ga janken, hè? Oh gossie.

Abigail Haas – Verraad

Het zal wel aan mij liggen, maar dit klinkt echt als zo’n boek waar de hoofdpersoon een helemaal perfect leventje heeft, maar dan gaat alles fout en blijken haar vrienden geen goede mensen te zijn en gaat iedereen dood en leert ze dat ze wat nederiger moet zijn. Verder klinkt het ook als een Helen Vreeswijk boek, en ik vind haar boeken niet zo goed. Dus tja. Nee.


 

Dat waren de tien titels van Lisa alweer! Deze post staat met gemak in mijn top vijf favoriete blogposts die ik ooit geschreven heb. GIFs zijn prachtig. Voor deze tag nomineer ik Dande, Annabel (ik ben benieuwd of jij ook Supernatural-gerelateerde GIF’s kan vinden!) en Anne. Bring it on! De boeken waar jullie leuke bewegende plaatjes bij mogen gaan zoeken zijn:

 1. Becky Albertalli – Simon vs. de Verwachtingen van de rest van de wereld
 2. Rick Riordan – Percy Jackson en de Bliksemdief
 3. Jessica Khoury – Vitro
 4. Jandy Nelson – Ik geef je de Zon
 5. Rachel Hawkins – Hex Hall
 6. Kiera Cass – De Selectie
 7. Cassandra Clare – Stad van Beenderen
 8. Victoria Scott – Water & Vuur
 9. Victoria Aveyard – Rode Koningin
 10. Kevin Brooks – Het Bunkerdagboek

En voor ik het vergeet. Heeft Supernatural een GIF voor alles?

Het antwoord is ja.

 

21 Comments

  1. Eline @ All The Feels

   Eten ze geen mensen? Verdorie. Van wat ik van de film heb gezien (AKA de trailer) is het net The Host. Die vond ik nog wel leuk, maar… Tja. Ik weet niet. Ik heb hem wel, dus we zullen zien!

 1. SInds deze week ben ik begonnen met het kijken van Supernatural en toen ik zag dat je allemaal Supernatural-GIF’s had gekozen was ik zo van: OMG JAA!!!
  En ik snap niet waarom ik deze serie niet eerder ben gaan kijken want het is ZO GOED. Maar wel eng.

  1. Eline @ All The Feels

   KIJK JE SUPERNATURAL? OHMYGOSH. KIKI, IK BEN ZO TROTS! Ik verwacht uitgebreide updates over je mening!
   Precies dat! Het enge wordt wel minder. Je went er heel erg aan, en daarnaast gaan ze zich veel meer richten op plot en karakterontwikkeling en valt het enge gedoe wel mee. Behalve de clownsafleveringen, de Slenderman aflevering, en die keer dat iemand met een bijl achter iemand anders aanging alsof ie in the Shining zat. Yup. Maar ja, de echt heel-enge afleveringen zijn 5-10 afleveringen, verspreid over 10 seizoenen. Dat kan je hebben 😛

   1. O nee, Slenderman! Gelukkig dat het enge minder wordt want als dit zo door gaat durf ik niets meer te doen. 😛
    Maar bij Supernatural weet ik dat het eng is, dus ben ik erop voorbereid. Ik wist bijvoorbeeld niet dat Doctor Who ook enge afleveringen kon hebben, dus toen ik er eentje midden in de nacht in mijn eentje zag…

    1. Eline @ All The Feels

     Supernatural is vooral heel erg intens, maar niet per se eng of zo. Persoonlijk vind ik het beste moment om het te kijken na middernacht, met het licht uit, opgerold in een hoekje in je bed. Jaja, lekker specifiek.
     … Heeft Doctor Who enge afleveringen? Ik wist dat er die creepy standbeelden in zaten, maar ik had niet door dat het eng werd verder! :O

 2. WOAAHH LOVE THIS! En tuurlijk heeft Supernatural overal een GIF voor. Ik heb ooit eens een gesprek gevoerd met alleen maar Supernatural GIFs. Goede tijden…
  Ik heb er nu al zin in om te zoeken naar de perfecte reacties. Thanks!

  1. Eline @ All The Feels

   DEZE TAG IS ZO ONTZETTEND MACHTIG PRACHTIG MOOI! Hij doet snel de ronde, en als iedereen drie of vier mensen tagged, komt hij vanzelf wel bij jou uit! En zo niet, dan doe je hem gewoon lekker zonder getagged te zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.