Beste dames en heren,

Welkom op mijn blog! Ter informatie, ik heb die zin vijf keer opnieuw geschreven omdat ik slim wilde klinken, en ben uiteindelijk toch maar voor welkom gegaan. Tja. Het leven is zwaar.

Hallo allemaal! De mensen die me kennen van Facebook of Twitter (@TheBookaneers29) weten natuurlijk al iets meer over mij, maar voor de mensen die echt geen idee hebben wie ik in hemelsnaam ben ga ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Eline, ik ben vijftien jaar, en ik ben zo ongelooflijk blij dat ik eindelijk de stap heb genomen om deze blog te starten. Ik twijfelde er al eeuwen over, maar toen ineens was de knop om en moest het gewoon. Zie hier het resultaat!

Het is het idee dat ik op deze blog ga bloggen over van alles en nog wat, maar met een grote focus op boeken (en mogelijk ook op tv series, we zien wel hoe dat loopt). Zoals je wel gezien hebt heet mijn blog All The Feels, omdat ik persoonlijk niets belangrijker vind dan echt iets voelen bij een boek, tv serie, film of muziek album. Dat betekent niet dat een boek me per se aan het huilen moet maken; blijdschap voelen is ook goed, of absolute afschuw voor een bepaald karakter (op een goeie manier, niet omdat hij een slecht ontwikkeld karakter is), en ik houd echt van een goeie mindfuck op z’n tijd.

Over wat voor boeken en series en zo kun je dan posts verwachten? Uiterst goeie vraag. Ik lees eigenlijk voornaam Young Adult, soms met een uitwijking naar Middle Grade. Het genre daar weer binnen ligt echt aan de bui die ik heb. Het ene moment heb ik een kick-ass fantasy nodig, het andere wil ik zwijmelen bij een contemporary, en weer op een ander moment wil ik gewoon Harry Potter herlezen. Soms heb ik ook van die fases waarin ik dan ontzettend veel binnen hetzelfde genre lees. Dat zul je wel merken aan de recensies die zullen verschijnen.

Voordat ik er een einde aan ga breien kom ik eerst nog even snel met een lijstje van dingen waar ik fan van ben. Want ja, je moet natuurlijk wel weten waar je aan begint met zo’n blog!

Boeken: Becky Albertalli (Simon vs. the Homosapien Agenda), Rick Riordan (Percy Jackson (Duh)), Jessica Khoury (Onsterfelijk/Origin, Vitro, Kalahari), Victoria Scott (Water & Vuur/Fire & Flood), Suzanne Collins (The Hunger Games (Dubbel duh)), J.K. Rowling (Harry Potter (Driedubbel duh)), Leigh Bardugo (the Grisha), Melina Marchetta (Saving Francesca), Kevin Brooks (The Bunker Diary), John Flanagan (The Ranger’s Apprentice).

Series: Supernatural, NCIS, NCIS Los Angeles, The Blacklist, Boston Legal, Suits, The Mentalist, Castle, Dexter, Scorpion. (Het zijn er echt veel meer, maar ik kan er even niet op komen. Dat zegt al wel genoeg, geloof ik)

Films: De Tweeling, Catching Fire & Mockingjay Part One, Pitch Perfect, alle Harry Potter films, bizar veel van de Disney Channel Originals zoals Lemonade Mouth en Disney’s Descendants, Captain America: The First Avenger & Winter Soldier.

Muziek: Bastille, Imagine Dragons, the Plain White T’s, de soundtrack van de eerste twee Harry Potter musicals, de soundtrack van Camp Rock 2, de soundtrack van Lemonade Mouth, de soundtrack van alle High School Musical films… Je snapt hem.

Ik denk dat dit hem wel was, eigenlijk. Natuurlijk ga ik nog veel meer in detail in op al deze fandoms in latere posts, maar voor nu is dit denk ik wel genoeg. Ik kan echt niet wachten om aan deze website te bouwen, en hopelijk zullen er snel veel blogs op staan.

Tot de volgende keer!

0 Comments

  1. Rosalie

    Hey, je blog lijkt me echt heel leuk! Ben benieuwd naar de komende(boeken)reviews! Aangezien je BB ambassadeur bent, misschien een review van De hemel begint bij je voeten? (Jandy Nelson)Ik weet namelijk niet zeker of ik hem moet kopen…

    1. Ah, dank je! Ik heb De Hemel klaar liggen en ga er zo snel mogelijk in beginnen! Natuurlijk komt er dan zo snel mogelijk een recensie van online, die je hopelijk zal overtuigen hem te kopen. Ik weet namelijk na het lezen van Ik geef je de Zon al dat dit boek ook fenomenaal gaat zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.